Annemarie Willems Producties

Zingen is voor iedereen! Ook die energie ervaren?


SEIZOEN 2019-2020

Jazzkoor Monday Jazz: wekelijks op maandag van 20:30 uur-22:00 uur. Uitsluitend na auditie. Locatie: Koorenhuis, Prinsegracht 27

Het Jazzkoor Monday Jazz is 9 september 2019 weer van start gegaan! Aanmelden is mogelijk tot half oktober 2019. Daarna alleen in overleg met Annemarie. Met enthousiasme beginnen we met het instuderen van swingende jazz arrangementen met af en toe een andere muziekstijl. Een keer per maand oefenen we met begeleiding van een jazz pianist. Er is nog plaats voor zangeressen, maar ook voor zangers! Vanwege het niveau van dit koor graag aanmelden per email. We bekijken dan je zang/koorervaring en na een korte auditie is de kans groot dat je mee kunt komen zingen! Een greep uit het repertoire van vorig seizoen: Bumble Bee, Speak softly, Yes, we can can, The shadow of your smile, Mornin, ….

Stemvorming en werken aan een goede koorklank zijn vaste onderdelen van de repetities.

Deze cursus is speciaal voor volwassenen. Met maximaal 16 koorleden, schuwen we de uitdaging niet, de grenzen van ons kunnen liggen vaak verder dan we denken.

Kosten: € 420,- (incl. 6,0 % BTW) voor een cursus van 35 weken en 2 optredens. Inclusief materialen. [De Ooievaarspas is geldig tot €165,-]. Betaling geschiedt in 2 termijnen. Exclusief € 35,- begeleiding door de jazz pianist.

Informatie of inschrijven: annemariewillems@ziggo.nl. U kunt ook inschrijven middels dit Inschrijfformulier .

Zie ook: Algemene Voorwaarden JazzkorenJazz Koor
De Swingende Kerstbubbels: het kerstkoor van Vokaal Totaal wekelijks op woensdag van 19:30 tot 21:00. Locatie: Theater in de Steeg, Westeinde 165A

Een Swingend Kerstrepertoire! We werken toe naar een aantal optredens vlak voor kerstmis en dat waren in eerdere jaren heerlijke momenten! Leuk om alvast kerstsfeer te proeven met onder andere: Feliz Navidad, It's the most wonderful time of the year, Rudolph the rednose raindeer, Jingle bells, Let it snow en nog veel meer swingende kerstliederen.

Dit kerstkoor is speciaal voor volwassenen. De eerste repetitie is op 18 september 2019. De kosten zijn € 70.

Voor informatie of inschrijven stuur een mailtje naar: annemariewillems@ziggo.nl

Optreden Swinging Christmas Bubbles

Projectkoren  maandagavond van 18:30 tot 20:00. Locatie: Koorenhuis, Prinsegracht 27

Na de succesvolle zangprojecten in seizoen 2018-2019 ligt het voor de hand meer projecten te organiseren. Door drukte is er helaas geen tijd om dat in dit najaar te doen en zal er pas in februari 2020 weer een project van start gaan. Meer informatie hierover op deze website in december 2019.

Uitvoering Franse Chanson

Privé zangles. Locatie: Hofkwartier, Den Haag.

Zing je in een koor of een band en voel je dat je tegen stemgrenzen aanloopt, dan is het waarschijnlijk tijd om zangles te nemen. In de les komen ademhaling, stemtraining en repertoire aan de orde. Het vinden van je echte stem is het uitgangspunt. Eigen repertoire is van harte welkom, maar niet noodzakelijk.


Ademtraining. Locatie: Hofkwartier, Den Haag.

Mensen die veel moeten spreken, zoals docenten, sporttrainers, mensen die lezingen geven, kunnen veel baat hebben bij ademtraining. Een hese, vermoeide stem is meestal op te lossen met een betere ademhalingstechniek.


Workshops op maat. Locatie: Naar wens.

Naast workshops voor bedrijven en instellingen kun je voor workshops ook denken aan:


Het repertoire is vrij breed : varierend van Zuid-Afrikaanse liederen tot, bijvoorbeeld, een eenvoudig tweestemmig lied van Abba. U kunt kiezen voor ŕ cappella, maar begeleiding door een piano is ook mogelijk. Zie voor meer informatie:  Avontuurlijk Zingen

<Facebook    Twitter    LinkedIn

Vragen of opmerkingen aan webmaster

Copyright © 2006-2019 Annemarie Willems

Laatst gewijzigd: 11-09-2019 17:07:00